TURNEU DE TEATRU - MÉNAGE À TROIS / 21.-24.4.16

Vă invităm la Teatru în limba română
„Ménage à trois“ după Neil Simon

  • 21 aprilie, ora 19.30, Heidelberg, Goldene Rose, Hegenichstr. 10 (Kirchheim), rezervări la j. herlo@gmx.de
  • 22 aprilie, ora 20, Internationales Theater Frankfurt, Hanauer Landstr. 7 , Tel.  069/68608235
  • 23 aprilie, ora 19.30, Gasteig München, Rosenheimerstr. 5 , Tel. 089/548181-81
  • 24 aprilie, ora 19, Stuttgart,  Lindenbachhalle Weilimdorf, Solitudestr. 243, 70499 Stuttgart

Piesa de succes al autorului american Neil Simon este o comedie de situatie. Doi ziarişti faliţi vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei, Andy, iese cu doamna Brown, o femeie în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. El speră că lui Norman îi va veni idea genială pentru un articol care va salva ziarul de faliment. Până când într-o zi se mută în apartamentul de vizavi Sophie, o tânără superbă. Norman face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică. 
Piesa cu titlul original „The Star Spangled Girl“ este o comedie irezistibilă, care aduce realul la limitele absurdului şi invers. A fost jucată cu succes şi la Teatrul de Comedie din Bucureşti.
Distribuția
Ioan Isaiu, Anca Lăcusteanu și Sorin Misirianțu
Regia
Sorin Misirianțu
Ioan Isaiu – un actor complet de teatru și film. După un come-back spectaculos din Noua Zeelandă și Singapore, actorul lucrează la serialele realizate de trustul Media Pro 


Anca Lăcusteanu poate fi văzută în Cluj-Napoca în spectacolele independente Shakespeare, I love you, Norway. Today, Edith Piaf, Serbia, mon amour.

Keine Kommentare: