Schimbare de program: Teatrul Nottara cu VARIATIUNI ENIGMATICE
:: IMPORTANT ::


Va anuntam cu mult regret ca actrita Cerasela Iosifescu este grav bolnava, astfel incat suntem obligati sa contramandam spectacolul "Zeul Macelului". Pentru ca este foarte tarziu si pentru ca domnul Mircea Diaconu, bine cunoscut noua, este un adevarat prieten al nostru, al publicului din Germania, el s-a hotarat sa ne salveze, respectiv sa salveze situatia, l-a convins si pe Alexandru Repan - doi din cei mai cunoscuti si indragiti actori romani in viata - si vor juca, in salile si la orele stabilite, piesa "VARIATIUNI ENIGMATICE".
DUPA SPECTACOL, publicul este invitat sa ramana ori sa reintre in sala (dupa o scurta pauza), la O DISCUTIE AMICALA  CU CEI DOI MARI ARTISTI AI SCENEI ROMANESTI- ei ne vor impartasi cate ceva din viata, cariera lor, vor raspunde la intrebarile dumneavoastra.
Deci:
Invitatie:
                    TEATRUL  NOTTARA
                    prezinta piesa
                   VARIATIUNI ENIGMATICE
                           de Éric-Emmanuel Schmitt
Regia: Claudiu Goga; scenografia: Sica Rusescu; ilustratia muzicala: George Marcu
In distributie: ALEXANDRU REPAN si MIRCEA DIACONU

Spectacole:

- Vineri, 26  aprilie 2013, ora 20.00,  Internationales Theater, Hanauer Landstr. 7  (Zoopassage),  Frankfurt a. M.  069/ 4990980;i
- Sambata, 27 aprilie, ora 19.30, Stuttgart, telefon (0711) 8661238; 0176- 83165478
- Duminica, 28 aprilie, ora 19.30, Gasteig, München (Blak-Box) rezervare si vanzare anticipata la M. Tiket: 089/548181-81,

VARIATIUNI ENIGMATICE este o piesa despre dragoste si moarte, despre dragoste dincolo de moarte. Doi barbati evoca imaginea femeii disparute. Amandoi au iubit-o; fiecare, insa, in felul sau. Un mare scriitor, laureat al premiului Nobel, renunta la prezenta ei fizica, pentru a o putea pastra in memorie, pentru a putea sa-i scrie si sa-i dedice volume. Un barbat obisnuit se casatoreste cu ea, o iubeste, ii dedica intreaga viata, iar dupa moartea acesteia continua, in numele ei, corespondenta cu scriitorul, ca si cum ea inca ar mai trai. O intalnire dramatica intre cei doi barbati, care-i disputa iubirea cu infrigurare. Alexandru Repan si Mircea Diaconu dau viata, cu infinita caldura, unei povesti zguduitoare. O intalnire intre doi actori de mare talent, cu temperamente si stiluri de joc diferite, intr-un spectacol de o rafinata simplitate.
Eric Emmanuel Schmitt este un autor francez foarte in voga, laureat a mai multor premii literare de prestigiu.  In  2001  obtine "Grand Prix du théâtre de l' Académie Française". Operele sale au fost jucate in 35 de tari si traduse in mai multe limbi.

Keine Kommentare: