Intalnire online marti, 13 septembrie

Stimați prieteni, 

este foarte bine că ne putem întâlni din nou, în realitate (live), la diferite manifestări culturale. O facem cu plăcere, dar cei care se află la distanțe mari nu prea au cum veni la Heidelberg sau, în orice caz, nu foarte des. De aceea, unii participanți la ”întâlnirile” noastre online mi-au zis că ar dori să le repetăm. Le-am inițiat de nevoie, le continuăm de voie. 

Propun deci să ne vedem, tot zoom, după această lună de concedii, marți, 13 septembrie. 

Pentru început (după o lungă pauză), propun un fel de masă rotundă - scurte impresii de vacanță/concediu, 5 minute, planuri de viitor, privind activități culturale, respectiv propuneri pentru întâlniri viitoare și/sau o poezie de vară ori de toamnă, o melodie, cântată ori interpretată la un instrument - numai live, nu înregistrări. 

Sigur că mai puteți veni cu propuneri. Nu o / îl vom ruga pe fiecare, în parte, să participe și vom trimite invitația cu linkul de acces numai celor care se vor fi anunțat până în 5 septembrie. 

Ca de obicei, anunțarea se face numai prin e-mail: j.herlo@gmx.de. Astfel vom avea, în mod automat, și adresa la care vom trimite invitația. Vă mulțumesc și vă urez o vară plăcută, în continuare! 

Cu stimă, 
Josif Herlo, 1. Vorsitzender
j.herlo@gmx.de 
A. I. CUZA - Gesellschaft für Literatur, Musik und Kunst e. V. Heidelberg 

Keine Kommentare: