Spectacol de Teatru: Mostenitoarea & Gogu de la Bragadiru


MOȘTENITOAREA si GOGU DE LA BRAGADIRU 
de Lucia Verona

"Mostenitoarea" si, dupa pauza, "Gogu de la Bragadiru", acelasi spectacol
            
  • Tübingen, 7 febr., ora 19, Deutsch-Französisches Institut, Döblinstr. 25, info. Gabriela Frey0177-4142310
  • Frankfurt, 8 febr., ora 20, Internationales Theater, Hanauer Landstr. 7
  • Heidelberg, 9 febr., ora 19, Karlstorbahnhof (Am Karlstor 1)cu MIHAELA TELEOACĂ   
Regia Dan Tudor
„Moștenitoarea“ este o monodramă transformată in monocomedie cu accente thriller, care înfățișează viața unei femei trecute de prima tinerețe și care își dorește cu orice preț să ajungă să trăiască la Paris. Rolul este excelent interpretat de Mihaela Teleoacă, actriță la Teatrul de Comedie din București. 


Dan Tudor în GOGU DE LA BRAGADIRU
După pauză (la acelasi spectacol), Dan Tudor, regizor și actor, îl va aduce în scenă pe cel mai cunoscut personaj umoristic de televiziune, Gogu de la Bragadiru, cu care a luat premiul la Galele VIP de la Festivalul Calatis-Mangalia 2013.
Din Cronica: ”...Ce stim despre Mihaela Teleoaca? In esenta, ca face parte din elita Teatrului de Comedie. Apoi, ca, de fiecare data cand are scena la discretie, evadeaza din constrangerea textului si a regiei, improvizand momente care fac deliciile spectacolului.... Teleoaca isi depaseste limitele ..., oferind o performanta actoriceasca greu de egalat prin multitudinea registrelor abordate.....Cu o dezinvoltura uluitoare, Mihaela Teleoaca isi transforma vocea si atitudinea in functie de personajul pe care il evoca, pigmentand relatarea cu aparté-uri ironice, mustind de umor mai mult sau mai putin negru.”

Keine Kommentare: